fbpx София Франс Ауто предлага вече и пикапи и камиони ISUZU | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

София Франс Ауто предлага вече и пикапи и камиони ISUZU

етикети

София Франс Ауто ще продава вече и пикапите ISUZU. Фирма Исубус, част от СФА груп , която до този момент продаваше само автобуси ISUZU, вече предлага и камионите ISUZU. Автомобилите могат да бъдят видяни по време на Truck Expo 2017 от 1 до 3 юни в Лесново.

Двете фирми предлагат пълната гама продукти на ISUZU за България и осигурят гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и продажба на резервни части на продуктите с марка ISUZU.

Търговската и сервизна мрежа за пикапите ще включи експертния опит на 21-те представителства на София Франс Ауто в страната. Търговската дейност за камионите ще бъде извършвана от централния офис на Исубус в София, а сервизното обслужване – от 8 оторизирани сервиза в цялата страна.

Пикапите ISUZU използват технологии и характеристики, наследени от камионите. Те правят D-MAX синоним на здравина и уверено пътно поведение. ISUZU D-MAX е с най-малкия радиус на завиване в категорията си и с най-високия просвет., оборудван е със система за превключване на 4x4 в движение до 100 км/ч.

В същото време ISUZU D-MAX предлага и всички удобства на модерния автомобил – безключов достъп, бутон старт/стоп, Blutooth, аудио система със съраунд звук и др.
ISUZU D-MAX е пикап от ново поколение, разработен на базата на три основни показателя: безопасност, икономия на гориво и грижа за околната среда. Безопасността приоритет - Hill Assist, спирачен асистент, контрол за спускане, система против блокиране на колелата, електронно разпределение на спирачното усилие, шест въздушни възглавници оборудват автомобила, за да го направят сигурен партньор в ежедневните дейности.

 

В строителството, или на полето, в ловните полета или на къмпинг ISUZU D-MAX е идеалният автомобил за всеки шофьор - бърз, комфортен, луксозен, ефективен, мощен.