fbpx Новият CITROËN Jumper вече е на родния пазар | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият CITROËN Jumper вече е на родния пазар

Новият CITROËN Jumper вече е на родния пазар

етикети

Автомотор корпорация, официален вносител на Citroen представи новият Jumper, който вече е на пазара у нас. Предницата е съобразена с новата идентичност на марката – оборудвана е с новите шеврони, с нова радиаторна решетка и с нов изтеглен светлинен подпис, за да се подсили усещането за здравина.

На водача се предлага оптимален комфорт със седалка с променлива мекота, подлакътници, регулиране в областта на кръста и по-голяма ергономичност, благодарение на скоростния лост разположен на бордното табло, както и повдигаща се табла за писане. Моделът може да се свърже с Интернет чрез Connecting Box (комплект „Свободни ръце” Bluetooth и изход USB) и чрез използвания за пръв път в категорията, тъч скриин цветен екран 5’’. Освен това на разположение са навигация и камера за заден ход.

На помощ идва и системата Hill Descent Control (Контрол на скоростта при спускане), програмируем регулатор-ограничител на скоростта, Система за индикация при неволно пресичане на осевата линия и система за установяване спадане на налягането в гумите, за да се осигури по-голяма сигурност в ежедневието.

  Автомобилът се предлага с 4 дължини (L1, L2, L3, L4) при 3 различни междуосия (3 м; 3,45 м; 4,04 м) и 3 възможни височини (H1, H2, H3). Или общо 8 силуета от 8 до 17 м3.

  Новият CITROËN Jumper предлага също така оптимизиран достъп, за да се улеснят ежедневните действия, благодарение на:

  - страничните плъзгащи се врати, достигащи ширина до 1,25 м ,

  - задните врати с височина до 2,03м, най добрия размер в категорията,

  - отварянето на задните врати на 96°, с възможност да достигне до 180° благодарение на сгъваем лост и като опция до 270°,

  - товарен праг, вариращ от 49,3 до 60,2 cм,

  - пневматично задно окачване, променящо клиренса със 7 см като гарантира хоризонтално положение на автомобила, независимо от условията на товарене.

   

   

  facebook коментари