Световна автомобилна премиера в Пловдив

Световна автомобилна премиера в Пловдив

На тазгодишния Пловдивски панаир, който започва от 27-ми септември (понеделник) гвоздей се очаква да бъде световна премиера на новото Korando на Ssang Young. Макар и само с дни, дебютът ще изпревари този на световният автосалон в Париж.

Първият всъдеход със самоносеща конструкция на южнокорейските "дракони" е задвижван от най-мощния common-rail дизелов агрегат в своя клас с мощност 175 к.с., отговарящ на европейските екологични норми Евро V и Евро VI. Окачването му е изцяло независимо, а скоростните кутии са 6-степенна автоматична с възможност за ръчна смяна на предавките и 6-степенна механична. Дизайнът на атрактивния всъдеход е дело на легендарния италиански дизайнер Джорджето Джуджаро, а двигателят е еволюция на един от най-успешните агрегати на Mercedes-Benz - 200CDI, ъпгрейдван с последно поколение електроника от Delphi.

Задно с това Ратола Корпорация е новия официален вносител на Piaggio Commercial Vehicles за България и по време на панаира в Пловдив ще представи гамата на италианската марка.

 

Facebook коментари