fbpx HP представи 7 нови модели съчетали висши технологии и мода | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

HP представи 7 нови модели съчетали висши технологии и мода

HP представи 7 нови модели съчетали висши технологии и мода

Животът може да бъде и по-розов, ако в ръцете си държите елегантното ново розово бижу от НР. Днес марката представи новото си портфолио от потребителски мобилни компютри HP Pavilion и HP Mini. В крак с утвърждаващата се тенденция за съчетаване на мода и технологии, компютрите бяха показани на ревю. Заедно с напълно обновените серии за първи път на българския пазар HP представи и моделa от по-висок клас - Pavilion dm4. Устройството съчетава стил, ефективност и мобилност, за да предложи на клиентите моден ноутбук, който задоволява всички техни нужди.

Върху корпуса на Mini 210 са нанесени няколко слоя боя, за да се създаде усещането, че дизайнът се носи по капака, докато сенките се разливат в по-долните слоеве. Така се създава по-пълно усещане за триизмерност.

При създаване на новите модели НР лансира философията „MUSE” (Материали, Употреба, Сетивност и Преживяване/Мaterials, Usability, Sensory appeal, Experience). Тя обединява използването на разнообразни материали и технологии за постигане на ефектен външен вид, лесна употреба, комбинация от ръчно изработени елементи за привлекателен дизайн и интуитивни приложения за по-приятно преживяване.

-Изрисуваните корпуси, приятните на допир материи и смесицата от висококачествени материали създават стилен и изчистен вид, който се вписва във всекидневието на потребителите. Тези компютри могат да се персонализират с избор от 12 ексклузивни „тапета”.