fbpx Hyundai стартира схема за продажба на употребявани автомобили | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Hyundai стартира схема за продажба на употребявани автомобили

Hyundai представи новата си пан-европейска схема за продажба на одобрени от компанията употребявани автомобили, наречена i-Best. Тази програма, която се явява основен елемент от стратегията на Hyundai за осигуряване на максимално удовлетворение сред потребителите, предвижда предлагането на висококачествени автомобили в мрежата от представителства на марката в Европа.
За да бъде включена в i-Best, една кола трябва да е изминала по-малко от 120 000 км и да е произведена преди не повече от шест години. Освен това тя ще бъде подлагана на щателна техническа проверка по 100 различни показателя, обхващаща всеки елемент от автомобила.
Като доказателство за увереността си в качеството на одобрените употребявани автомобили, предлагани в рамките на i-Best, Hyundai придружава всеки от тях с 12-месечна гаранция и безплатна пътна помощ за същия период от време. Спокойствието е подсигурено и от гаранцията за пробета на автомобилите.
Схемата i-Best ще започне да действа от април във Франция, Германия, Италия и Испания, а през следващите месеци ще обхване и останалите европейски пазари.