fbpx MINI COUNTRYMAN с дебют в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

MINI COUNTRYMAN с дебют в България

Дни преди официалното въвеждане на четвъртия MINI модел на европейския пазар новият автомобил провокира със своята поява “out-of-the-box” в операция с кодовото име „Измъкни се”. Тя започна с нетрадиционното излагане на автомобила, в кашон, в столичния търговски център The Mall, където посетителите имаха възможност да видят най-атрактивните отличителни детайли на новия модел, а кулминацията й бе перфектният план за бягство осъществен с участието на MINI COUNTRYMAN, Владимир Ампов – Графа и фенове на легендарната марка. Арена на „бягството” бе центърът за забавления PLAYGROUND в The Mall преобразен специално за събитието.
Участниците в операция „Измъкни се” бяха провокирани да възприемат типичната за MINI нагласа за търсене на удоволствието от разчупване на ежедневието и очарованието на импулсивните решения, които MINI COUNTRYMAN прави възможни без ограничения.
Новият модел е четвъртият член, след MINI Hatch, MINI Clubman, MINI Cabrio, на най-щурото автомобилно семейство. Едновременно шокиращо различен, но и адски познат, MINI Countryman обожава града, но обича и уединението сред природата. Той търси нови приятели на марката и им предлага всичко по четири - за първи път едно MINI има четири врати, дължина над четири метра, място за четирима възрастни и възможност за задвижване на четирите колела.