fbpx ИКЕА отваря нов център за поръчки в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ИКЕА отваря нов център за поръчки в Пловдив

ИКЕА отваря нов център за поръчки в Пловдив

ИКЕА отваря нов център за поръчки в Пловдив. Това е третият такъв на компанията след този във Варна, който започна работа през 2015 г., и този в Бургас, стартирал през 2016 г. Центърът ще бъде открит този ноември в новия мол в града – Plovdiv Plaza. В него посетителите ще могат се вдъхновят с различни идеи за обзавеждане, да видят и да се докоснат до избрана част от продуктите на ИКЕА и да направят поръчки, избирайки от целия асортимент на компанията. Допълнителни услуги като проектиране на кухни, монтаж и потребителско финансиране също ще са възможни в центъра за поръчки в Пловдив. Неговото откриване е и част от стратегията на ИКЕА да бъде достъпна за повече хора.

Компанията съществува вече 7 каталожни години, като за този период ИКЕА са привлечени 16 милиона посетители, а средният ръст на клиенти е 14% и 12% на продажбите.

„Миналата година обещахме подобрение в преживяването на клиентите си в магазина, а растежът както на продажбите, така и на клиентите показват, че сме се справили. Отличните резултати дойдоха след реализирането на успешния проект за повишаване на удовлетвореността на потребителите, който включва преструктуриране на магазина, изнесен логистичен център в София, който оптимизира доставките и складирането на продуктите, а сега и отварянето на новия център за поръчки в Пловдив,“ каза Никос Ифантидис, управител на ИКЕА България.

Като част от проекта за потребителска удовлетвореност беше реализирано и проучване сред посетителите в магазина, което показа, че 86% харесват обновените сектори в магазина и смятат, че те улесняват и подобряват избора им при пазаруване.

Facebook коментари