fbpx Ивет Лалова и Mercedes-Benz заедно по пътя към Токио 2021 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ивет Лалова и Mercedes-Benz заедно по пътя към Токио 2021

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар ще подкрепи най-бързата българка Ивет Лалова в подготовката й за олимпиадата в Токио през 2021 година. Тази седмица лекоатлетката поднови своите тренировки в Италия. Тя се довери на новия Mercedes-Benz GLE за своето комфортно и сигурно пътуване за състезания и подготвителни лагери у нас и в Европа.

"Благодаря на Силвър Стар за подкрепата по пътя към моята пета олимпиада. Марката Mercedes-Benz е истински символ на успеха и за мен е чест да си партнираме. А автомобилът, който ще бъде част от моето ежедневие и подготовка, е перфектната комбинация от бързина и надеждност", споделя лекоатлетката.

„Ивет Лалова олицетворява силата на духа и е пример за това как с труд и мотивация се постигат високи резултати. Радваме се, че можем да я подкрепим по време на подготовката й за олимпийските игри догодина. Спортът и състезателният дух винаги са били част от ДНК-то на Mercedes-Benz. А новият GLE с вградените в него интелигентни технологии и иновативни системи за безопасност е незаменим партньор в пътуванията“, допълва Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

Ивет Лалова е най-добрата българска спринтьорка, специализирана в спринта на 60, 100 и 200 метра. Тя е национален рекордьор с феноменалните 10.77 секунди на 100 метра, европейска шампионка, световна и олимпийска финалистка. Многократно е обявявана за Атлет номер 1 на България. Участвала е в четири олимпийски игри, а в момента подготвя своето пето участие.