fbpx Конкурс за български фирми "Русская Звезда" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конкурс за български фирми "Русская Звезда"

Конкурсът е предвиден за български предприятия и фирми, ориентирани към предоставяне на услуги за рускоезичните собственици на имоти в България.
Събитието се провежда под патронажа и с пълната поддръжка на Министерство на икономическото развитие, енергетиката и туризма, Дирекция „Икономическа политика” в РБългария, Търговското Представителство на Руската Федерация в България, Консулството на Руската Федерация във Варна, и Община Бургас.

«Русская Звезда» цели подпомагането на ефективната интеграцията на рускоезичния потербител в икономическия климат на РБългария и обединяване усилията на държавни, промишлени, търговски и обществени организации, както и средства за масова информация, при създаването на благоприятни условия за предприемаческа дейност в здравословна културна среда, способстваща за повишаване качеството на продукцията и услугите, които да удовлетворяват пазарното търсене на руския потребител, а също и установяване на обществен контрол със съответна експертиза за стоки, услуги и технологии, предлагани на рускоезични клиенти, подобряване инвестиционния климат и засилване интереса към производители, ориентирани към тази група клиенти.
Конкурсът има 40 категории. Заключителната гала-вечеря с церемония по връчване на наградите е планирана на 29 юли. Събитието ще бъде отразено в августовския брой на списание ‘‘Тhe Sea’’ с тираж от 25000 екземпляра. Цялата информация за участниците, хода на Конкурса и победителите ще се разпространява на интернет сайта на конкурса «Русская Звезда» (www.rus-star.info)