fbpx Нова френска козметика стъпва в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова френска козметика стъпва в България

Нова френска козметика стъпва в България

Със специално събитие в София беше представено най-новото поколение козметични продукти на френската марка Delarom. Козметичната линия представи Андре Бене – собственик и основател на марката, който пристигна специално за събитието на Delarom в България.

„Създавайки Delarom, с моето семейство се опитахме и се надяваме, че сме успели - да напишем песен – бестселър за кожата, която изразява красотата на природата”, заяви Андре Бене по време на официалното събитие. „В основата на работата ни по създаването на новите козметични продукти е фактът, че жената е вярна само на едно нещо – на религията да се грижи за кожата и красотата си, и на продуктите, които й осигуряват тази грижа. Затова, ако искате кожата ви да е в добро здраве и да се чувствате добре в нея, най-вероятно ще обикнете продуктите на Delarom”, допълни още Андре Бене.

Продуктите на Delarom се основават на традиционните принципи на фитотерапията - лечение с растителни съставки, аромакологията - наука за влиянието на ароматите върху настроението и поведението на човека, и ароматерапията - лечение с аромати. Продуктовата линия на Delarom се предлага в големите вериги аптеки, а Ексклузивен вносител и дистрибутор на Деларом за България е ”Essential Cosmetics” ltd

Facebook коментари