fbpx Конкурсът BAPRA Bright Awards 2024 приема кандидатури | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Конкурсът BAPRA Bright Awards 2024 приема кандидатури

Агенции и компании могат да кандидатстват престижния конкурс за ПР постижения BAPRA Bright Awards 2024. Той се организира за четиринадесета поредна година от Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и всяка година става все по-успешен. Кандидатстването ще продължи до 23 февруари 2024 г., а церемонията за награждаване ще бъде в края на март.

Авторитетът на BAPRA Bright Awards се основава както на стойностните ентрита, така и на изцяло международното жури от доказани професионалисти. Няма промени в конкурсните категории, както и в таксите за участие.

„Тази година избрахме да насочим конкурса към най-актуалното възможно нещо на хоризонта – изкуствения интелект и технологиите и отражението им върху комуникациите. И заявяваме, че те могат да бъдат изключително полезни, но най-вече като средство за улесняване и подобряване на човешките идеи. Професионализмът си остава в нас, в нашите умове и сърца“ – заяви Председателят на БАПРА д-р Александър Христов.

В конкурса ще се състезават кампании и проекти, реализирани през периода февруари 2023 г. – януари 2024 г. Заявки за участие отново ще се приемат през онлайн платформата на конкурса, кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една агенция или компания. Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на платформата на BAPRA Bright Awards 2024 – тук: https://bapra.bg/2024/