fbpx Любителите на ЖП транспорта представиха свои пътеписи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Любителите на ЖП транспорта представиха свои пътеписи

Общо 65 пътеписа за пътуване с влак са изпратили любители на железопътния транспорт за участие в конкурса „Разходка с влак” на БДЖ.

След извършен подбор са избрани 29 пътеписа, които отговарят в максимална степен на посочените условия за участие в конкурса и ще бъдат публикувани в специално създадена рубрика на официалната страница на БДЖ на следния линк: https://www.bdz.bg/bg/c/razkhodka-s-vlak.

Идеята на конкурса е да бъде споделен добрият опит на участниците от приятни туристически маршрути, до които може да се достигне с влак и по този начин допълнително да се популяризират възможностите за разходка с влак до природни и културно-исторически забележителности.

Авторите на публикуваните пътеписи ще получат по два билета за пътуване с влак на територията на страната с маршрут по свой избор до края на 2020 г. или за предстоящо организирано от БДЖ атракционно пътуване с парен локомотив.

Печелившите участници ще могат да заявят своето пътуване на официалната електронна поща на БДЖ (bdz@bdz.bg), което ще бъде възможно след края на въведеното извънредно положение в страната.