М Sport Edition за BMW Серия 6

етикети: 

BMW Серия 6 става още по-стортна с новото предложение М Sport Edition. подчертава динамичните качества и на трите варианта от серията. Спортният пакет се състои от специфичен за модела М аеродинамичен пакет, 19-инчови алуминиеви джанти с двойни спици, LED фарове за мъгла, BMW Individual Highgloss Shadow Line, лакирани в черен цвят спирачни апарати и ауспухови тръби в тъмен хром. Външното оборудване е допълнено с адаптивни LED фарове.
Интериора включва М кожен волан, М лайстни на праговете и спортни седалки Alcantara/ кожа Nappa, както и други висококачествени елементи.

Луксът се допълва от BMW Head-Up дисплей, мултифункционално арматурно табло, тапицираното с ексклузивна кожа Nappa арматурно табло и Hi-Fi системата Professional с 12 високоговорителя при купето и 16 при кабриото и Гран Купе. Оборудването включва и навигационния пакет ConnectedDrive със свободно стоящ 10,2-инчов контролен дисплей, функция за гласово въвеждане, разширена функционалност на устройството Свободни ръце, BMW ConnectedDrive Services за ползване на приложения и BMW Online и др.

В комбинация с M Sport Edition ексклузивно за всички модели на BMW Серия 6 се предлага и запазения досега единствено за BMW М моделите,  цвят Sakhir Orange – оранжев металик. Като допълнителна опция и само за BMW Серия 6 с M Sport Edition се предлага вариантът за кожена тапицерия BMW Individual Merino в цвят Opal white с контрастни шевове в Sakhir Orange. Той се предлага в комбинация с комфортни седалки и подчертава не само спортния, но и луксозния характер на съответния модел.

Facebook comments