fbpx Малките лекотоварни автомобили на Renault с нов облик | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Малките лекотоварни автомобили на Renault с нов облик

 Renault обнови гамата си малки ванове, които са най-продаваните модели в класа си през 2012 г. с пазарен дял от 17,4%. Направени са значими промени по Kangoo Van, който сега е в унисон с новата дизайнерска идентичност на Renault. Приборното табло е променено с цел повишаване впечатлението за качество. Водещият на пазара малък ван вече може да бъде поръчан с три предни седалки, без това да зависи от избраната дължина (Kangoo Express, Compact или Maxi). Това допълнително разширява гамата на Kangoo, за да се гарантира, че на нуждите на бизнес клиентите ще бъде отговорено още по-пълно и точно.
Гамата на новото Kangoo Van включва голям избор от дизелови и бензинови двигатели, в това число Energy dCi 75 и 90, TCe 115 к.с. , които оглавяват съответните класове по отношение на нисък разход на гориво, постигнат чрез вгрaждане на системите Stop&Start и регенерация на енергия при спиране. Двигателите Energy dCi 75 и Energy dCi 90 предлагат среден разход на гориво от само 4,3 л/100 км.
Новото оборудване включва ESC с Hill Start Assist и Extended Grip, свързаната и монтирана на таблото Renault R-Link мултимедийна система, и камера за движение на заден ход.
Заедно с това, Kangoo Z.E. е още по-силно разпознаваем като електрически автомобил. Водещият електрически ван в Европа идва с нова специфична предна броня, в която е позициониран контактът за зареждане на батерията, скрит зад по-голямата, стояща на син фон вертикална емблема.