fbpx Майкрософт ще предложи нови устройства за бизнес на българския пазар | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Майкрософт ще предложи нови устройства за бизнес на българския пазар

От 1 май 2019 г. търговските партньори на Майкрософт ще продават определени конфигурации на Surface Pro 6 for Business и Surface Laptop 2 for Business на 11 европейски пазара: България, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Латвия, Литва, Румъния, Словения и Словакия. Продуктовата група Surface for Business е специално създадена за корпоративни клиенти и образователни институции. Устройствата ще разполагат с международна английска клавиатура (Surface Pro Type Cover, продавана отделно) и ще включват местни езици в операционната система.

Много нови корпоративни клиенти, както и образователни институции използват Surface for Business устройства, за да стимулират трансформацията в своите организации. Някои от тях са:

Law School Admission Council (LSAC) провежда теста за прием в юридически факултети (LSAT) - единственият инструмент за оценка, приет от всяко юридическо училище в САЩ и Канада – който всяка година държат над 100 000 кандидати за юридически училища от целия свят. Като част от по-широка технологична инициатива с участието на Microsoft, LSAC ще използва Surface Go за новата платформа „Дигитален LSAT“, стартираща през юли 2019 г. Сред причините LSAC да избере Surface Go са многобройните функции за достъпност на Windows 10.

Future of StoryTelling (FoST) е общност от хора от света на медиите, технологиите и комуникациите, които изследват и трансформират начина, по който разказването на истории се развива в цифровата ера. Преди година те замениха комбинация от Apple и други устройства със Surface, като така дадоха възможност на служителите да „изберат устройство, което да съответства на техните предпочитания и навици на работа“.

Play'n GO специализира в разработването на висококачествени игрални платформи и софтуер за онлайн и физически казина. Те израснаха значително през последните 5 години и наскоро смениха компютрите, които използват, за да си сътрудничат и да създават, и то по същото време, когато преминаха към Microsoft 365 - със Surface Laptop като стандарт и Surface Studio за творческия отдел. "Surface Laptop е най-надеждният, безпроблемен преносим компютър от всички марки, които съм ползвал," казва Кристофър Тико, ръководител на вътрешния IT отдел в Play'n GO. Стандартизацията и надеждността на Surface устройствата вече спомогнаха да се намали времето, което се налага ИТ служителите да отделят за отстраняването на проблеми от фирмения хардуер и даде свобода на отдела да поема други отговорности.