fbpx Властта отново ще "чуе" бизнеса на форума Powers Summit | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Властта отново ще "чуе" бизнеса на форума Powers Summit

На 7ми ноември в София Тех парк предстои третото издание на форума Powers Summit. По традиция то ще събере за пореден път бизнеса и властта, в лицето на лидерите на парламентарно представените партии и правителството в открита и прозрачна среща и дискусия. В рамките на един цял ден бизнес лидерите и репрезентативните бизнес организации по сектори ще поставят най-важните въпроси пред властта, а лидерите на парламентарно представените партии и изпълнителната власт ще започват изказванията си, след като са ги изслушали, с думите "чух ви" и ще поемат по традиция ясни и измерими ангажименти по намирането на решения.

Темите на Powers Summit са: здравеопазване, енергетика, образование, финанси, устойчиво развитие, сигурност и Шенген, предприемачество в България.

Платформата има ясен и строго спазван формат, в който всяка тема се състои от три части:

1. "Индустрията говори" - 40 минутен дискусионен панел, в който право и покана за участие имат само лидерите на работодателски организации, браншови и индустриални асоциации, които говорят от името на целия бранш по предварително уточнени и одобрени от бранша приоритети

2. "Лидерите от бизнеса говорят" е втората сесия , в която изявени представители на бизнеса ясно и прагматично поставят проблеми и дефинират решения, както и нужните действия от страна държавата за постигането им. Тези лидерски изкачвания са част от спонсорките пакети на събитието.

3. “Чувам ви” е третата сесия във всяка от темите , в която политиците обобщават чутото и дефинират стъпки за неговото постигане. Всеки политик ще започва своето изказване с думите “Чух ви”!, ако е чул и казва какво точно е чул.

В момента тече акция за закупуването на 2 билета на цената на 1, което ще продължи до 3ти октомври включително.

Повече информация за събитието и възможностите, проблемите и предизвикателствата на бизнеса ви да бъде “чут” от сцената на форума може да откриете на сайта на Powers Summit: https://www.powersummit.eu/.