MINI по желание

етикети: 

Само няколко месеца след представянето на новото по-голямо семейство на MINI британската премиум марка добавя нови възможности за индивидуализиране. Освен добавеният нов по-мощен дизелов двигател MINI Cooper SD от пролетта на 2011 г. като опция ще се предлага и пакет John Cooper Works за MINI и MINI Кабриолет. В същото време характерните за MINI възможности за индивидуализиране стават още по-големи благодарение на новоразработената продуктова гама на MINI Yours. Първият посланик е моделът MINI Clubman Hampton Edition, който отбелязва 50-тата годишнина на модификацията.

Аеродинамичния пакет придава спортна нотка на предната, задната, а също и на страничната линия на MINI и MINI Кабриолет. Черната лента в долната част на каросерията изпъква още по-силно благодарение на оформлението си в предната и задната част. Рамките на габаритните светлини респективно фаровете за мъгла в страничните части на предната броня са оборудвани с хоризонтални ламели. Освен това радиаторната решетка е със структура „пчелна пита” също като долния въздухозаборник. Благодарение на изпъкналия си контур и стилизирания отвор в задната част страничните прагове допълнително подчертават динамичната линия. Мощно оформената задна броня на аеродинамичния пакет се отличава с характерни отвори в страничните си части, които са препратка към интегрираните в предната броня рамки за габаритните светлини и фаровете за мъгла.
Оптималният контакт с пътя се гарантира от 17-инчовите алуминиеви джанти с оптимизирано тегло и дизайн John Cooper Works Cross Spoke CHALLENGE.