fbpx Млади дизайнери могат да участват в Jumpthegap | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Млади дизайнери могат да участват в Jumpthegap

Млади дизайнери могат да участват в Jumpthegap

Организаторите обявиха удължен срок за регистрация за участие в шестото издание на международния конкурс за дизайн jumpthegap. Младите български дизайнери, архитекти и студенти по архитектура и дизайн могат да направят своята заявка, най-късно до 13ч. на 9 март 2015г., като попълнят формата за регистрация на интернет страницата на конкурса www.jumpthegap.net. Такса за участие не се дължи. Срокът за подаване на проектите също е удължен. Новият срок е 13 април 2015 г.

Увеличен е и общият награден фонд, който от 9000 Евро става 15000 Евро. Във всяка категория (едната е за студенти, а другата за професионалисти) ще бъде дадена по една награда от 6000 Евро. Международна фондация We Are Water ще даде награда за устойчивост, в размер на 3000 Евро на един от трийсетте селектирани от журито проекта.

Със своите пет издания досега, международният конкурс се утвърди като един от най-значимите в сферата на дизайна за баня. Той се организира от Roca в сътрудничество с Барселона дизайн център BCD и предоставя международна платформа за изява на млади професионалисти и студенти по дизайн или архитектура от цял свят. Конкурсът е за творчески идеи и иновативни решения за пространството в банята и продуктите свързани с него, такива, каквито биха били в близко или по-далечно бъдеще.

В това издание на jumpthegap, президент на журито е китайският архитект Ма Янсонг (Ma Yansong), носител на различни награди, като наградата 2014 Young Global Leaders (YGL).

 


 

Facebook коментари