fbpx Музика и мода заедно | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Музика и мода заедно

Музика и мода заедно

Дизайнерът Христо Чучев и виртуозните грации от Destiny Quartet подготвят изтънчена комбинация от мода и музика специално за БГ модна икона 2016. В артистичен тандем те ще закрият ревю-спектакъла непосредствено преди официалната церемония  по награждаването на най-стилните българи.

Дизайнерът разкрива предварително, че два от тоалетите са изработени от дантела, с която работи самият Ели Сааб. Destiny Quartet със своя силно разпознаваем, оргинален и модерен прочит на класически произведения, ще създадат вдъхновяваща атмосфера за модното дефиле на Христо Чучев. Нещо повече, свирейки Гери (цигулка), Ива (виола), Лори (виолончело) и Звезди (цигулка) с елегантност и финес ще представят част от колекцията на дизайнера.

Четирите дами владеят до съвършенство печелившата комбинация от перфектна техника на изпълнение и абсолютна женственост, която ще демонстрират наред с музикалните си умения и талант по време на БГ модна икона 2016. Запазена марка на формацията е богатият репертоар от модерни аранжименти на произведения от класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви. Техният музикален сюрприз за събитието ще включва и  известното бразилско парче Tico-Tico, композирано от Зукиня де Абреу през 1917 г. и изпълнено от тях в нов аранжимент.  

 

Facebook коментари