fbpx Campari с еволюционен редизайн на бутилката | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Campari с еволюционен редизайн на бутилката

Още от създаването си, бутилката на Campari променя променя формата си и се развива заедно с града, черпейки непрекъснато вдъхновение от него. Новите линии във формата на бутилката, вдъхновена от ключови места в Милано, отразява съвременния дизайн, с които градът е известен.

Всъщност емблематичният аперитив, първо се продава в бъчви и се сервира в декантери, след което през 1888 г. се добавя етикет на марката, а през 1912 г. се появява логото на Campari, което е разпознаваемо и днес.

От 2006 г. на бутилката Campari е изобразено и родното място на марката – Милано. 

Редизайнът, който е първият за марката от 10 години насам, съчетва лекота и сдържана елегантност, характерни за столицата на италианската мода.

Отличава се с остри, смели и уверени линии, които отразяват елегантната минималистична мода и съвременния дизайн, умело съчетани с архитектурни символи на града.

За представянето на новата бутилка Campari, 1000 дрона осветиха небето над Милано и вдъхнаха живот на "емблематичните" милански символи чрез грандиозно шоу от илюминации.

Тази година горчиво-сладкия аперитиф застана на върха в класацията на Drinks International за най-продаван и най-тренди продукт на ликьорна основа.

Емблематичния коктейл Negroni, чиято основна съставка е Campari, се превърна в икона на коктейлната култура и получи световно признание за най-продавания класически коктейл.