fbpx До Салала, новата перла на Оман, с чартърен полет на 26 януари 2024 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

До Салала, новата перла на Оман, с чартърен полет на 26 януари 2024 г.

Дълги ивици с фин пясък, тюркоазени води на Индийския океан, красиви комплекси, палми и зелени дървета, водопади, вкусна храна и гостоприемство по арабски. В същото време тук няма пълчища от туристи, дори и през януари, когато всички европейци бягат към топлите екзотични дестинации, а Салала предлага щедри 30 градуса и топла океанска вода. Тук ще откриете онази уединеност, съчетана с перфектни условия за ваканция, които днес трудно се намират.

Най-новата перла Салала вече е достъпна директен чартърен полет от София за 5 часа. Още около половин час път трансфер до хотела и вече сте на брега.

Туроператорите „Луксутур“, „Планет травел център“ и „Марбро турс организират първият български директен чартър до Салала, който е втория най-голям град на Султаната и е наричан южната столица на арабската държава. (на снимката отляво надясно: Дарина Стефанова, управител на „Планет травел център“, Ваня Казанджиева, продуктов мениджър „Марбро турс“, Петър Стоянов, управител на „Луксутур“)

Полетът е 26 януари (петък) 2024 г. За 7 нощувки, а връщането на 2 февруари 2024 г.. Полетът се реализира със самолет „България Еър“, като на борда се предлага и консумация, която е включена в общия пакет.

Плажните ивици с фин пясък са дълги по няколко километра

Цените за почивката започват от 1499 евро на човек за 7 нощувки в двойна стая в Millennium resort Salalah 4*, на база all inclusive и включва самолетни билети, 20 кг багаж, трансфери, медицинска застраховка и български водач.

Сред другите хотели, които могат са се избират са Нilton resort Salalah 5*, Fanar hotel Salalah 5, Juweira hotel Salalah 5*, Crowne Plaza Salalah 5*, фантастичните петзвезни Alila Hinu Bay Salalah 5* и Anantara Al Baleed resort 5*.

Във всички комплекси ще откриете онзи арабски стил и дух, който ви пренася в света на приказките. Да не забравяме, че все пак тук е родината на Синбад Мореплавателя. Комплексите са мащабни, с много свободно пространство, басейни, чистота, отлично обслужване. Въпреки, че е арабска страна, в комплексите се предлага и алкохол. Кухнята е богата на морски дарове, като има също влияния от индонезийската храна.

Докато сте там задължително трябва да опитате от арабския чай и най-вкусните бадеми

Ако обичате да се срещате с морски обитатели, може да се насладите край рифовете на приказна флора и фауна с шнорхел и маска, и дори близка среща с делфини, които понякога стигат буквално до плажа.

Екзотичната и спокойна столица Мускат

В Оман можете да разгледате зашеметяващи джамии, непревземаеми крепости, златни плажове, оживени сукове, автентични градове и огромна неизследвана дива природа, която ще ви остави без дъх.

По време на престоят се предлагат и организирани екскурзии до