fbpx Намерете вашия специалист! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Намерете вашия специалист!

Подборът и наемането на точния професионалист често е скъп процес и почти винаги отнема доста време. Един нетрадиционен форум може да ви осигури именно човекът, който е нужен за вашата компания.

На 30 Май от 10 ч. можете да участвате безплатно в трудовата борса на Кодак, която ще се проведе на бул. „Цариградско шосе” 117А. Причината за организиране на това събитие е корпоративно решение да се затвори заводът на Кодак в София.

По време на това събитие ще имате уникална възможност да се срещнете с 180 квалифицирани производствени и административни служители на различни йерархични нива и съберете автобиографиите им, като така разширите базата си данни. Освен това ще можете да споделите информация за вашата компания, да разширите мрежата си от контакти с други професионалисти, които в даден момент да са ви полезни.

Ако желаете да се възползвате от този лесен, достъпен и ефикасен метод за подбор на персонал може да се регистрирате за безплатно участие, като се свържете с Анна Георгиева, ЧР Мениджър в Кодак График Комюникейшънс на тел.: 02/9309 183 и ел. адрес: anna.georgieva@kodak.com не по-късно от 23 Май.