fbpx Некст Консулт представи облачно решение за автоматизация на професионалните услуги | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Некст Консулт представи облачно решение за автоматизация на професионалните услуги

Специалисти на консултантската компания Некст Консулт показаха на живо по време на специално бизнес соаре как работи базираното на Salesforce специализирано ERP решение, а Иво Куманов (на снимката вляво) - основател и управител на групата от компании НИК, сподели личния си опит с автоматизирането на бизнес процеси и какви ползи носи на бизнеса им системата FinancialForce.

“Плановете ни са нашият бизнес в много по-голяма степен да се развива в посока услуги. Това, което искаме от системата е още на оперативно ниво да ни е ясно кой проект е печеливш и кой проект какви ресурси изисква, защото имаме много голямо разнообразие от проекти. Например един от тях е изграждане на напоителна система на 10 хил. декара, която да се управлява с изкуствен интелект. Ако не си планираме добре проекта и изпълнението, ако не си проследяваме ресурсите, рискуваме да работим на загуба. Да не говорим за невъзможността да разрастнем бизнеса си с темповете, с които сме си поставили. Целият този мениджмънт би бил много сложен без подходящия софтуер.“, споделя Иво Куманов, управител на НИК - лидер в осигуряването на интелигентно прецизно земеделие с над 220 служители и с повече от 2500 клиента.

Иво Дрешков, партньор „Операции“ в Next Consult, представи възможностите на FinancialForce и как системата работи в реално време. Облачното решение, базирано на мощните ресурси на платформата Salesforce, осигурява лесна синхронизация на продажбите с критични бизнес функции като счетоводство, финанси и бек офис, анализ на данните в реално време и възможност за взимане на информирани мениджърски решения, и други. FinancialForce автоматизира процесите по офериране, фактуриране, планиране на ресурсите, управление на абонаменти и др.

„Изключително сме щастливи да срещнем съмишленици и да обменим опит, който ще е от реална полза както за тези , които вече са взели решението да въведат FinancialForce, така и за онези, на които им предстои да имплементират ERP система  като цяло.”, каза Орлин Дочев, управляващ партньор в Next Consult.