fbpx Новото BMW X3 бе показано предпремиерно у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото BMW X3 бе показано предпремиерно у нас

По-малко от месец след световната премиера на модела по време Парижкия автомобилен салон, BMW Group България показа предпремиерно новото поколение BMW X3. Над 300 гости на специалното събитие имаха възможност за първи път да видят най-новия член на BMW X семейството месец преди официалното въвеждане на европейския пазар на 20 ноември 2010 г.
Новото BMW X3 е по-голямо от своя предшественик, предлага функционално използване на пространството и чувствително подобрен комфорт.

Моделът ще се предлага в две модификации. BMW X3 xDrive20d се задвижва от 2-литров четирицилиндров турбодизелов двигател,184 к.с. Другият мотор xDrive35i е 3-литров, 306 к.с., който серийно е с 8-степенна автоматична трансмисия, която може да е опция за по-малкия мотор. X3 е оборудвано с широк спектър от технологии на системата BMW EfficientDynamics, насочена към понижаване на разхода на гориво и вредни емисии при запазване или повишаване на динамичните характеристики на автомобилите. За пръв път автоматичната скоростна кутия се комбинира с функция Auto Start Stop и шестцилиндров двигател.

Дизайнът на новото BMW X3 излъчва елегантност, надеждност и динамика, типични за марката. Интериорът на автомобила се отличава с гъвкава концепция за използване на пространството, висококачествените материали и характерния дизайн на повърхностите. Мястото за пътниците на втория ред седалки е увеличено, а вместимостта на багажника е от 550 до 1600 литра - най-големият в сегмента.