fbpx ОББ създава мрежа от ипотечни центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

ОББ създава мрежа от ипотечни центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас

Обединена българска банка (ОББ) отвори още четири нови ипотечни центрове, които предлагат специализирана консултация на клиенти, интересуващи се от ипотечно кредитиране. Посетителите на ипотечните центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас получават съдействие както за покупка на ново жилище, така и при кредити за рефинансиране и текущи нужди.

Новите центрове по ипотечно кредитиране на ОББ са част от банковите клонове на ул. Раковски 108, София; бул. Сливница 201, Варна; ул. Парчевич 2, Пловдив; ул. Фердинандова 2, Бургас и вече посрещат първите желаещи да се възползват от услугите им.

В обособените зони на съответния клон с ипотечен център експерти на банката по жилищно кредитиране съдействат на клиентите по време на целия процес – от първоначалното проучване при избор на нов дом и най-подходящ за него кредит до етапа на усвояване на средствата. Посетителите на центъра могат да се възползват от персонално отношение и компетентни съвети относно финансирането и процеса на кредитиране.

В допълнение интересуващите се от ипотечно кредитиране от ОББ получават индивидуална оферта на база нуждите и желанията им, включваща и доклад с конкретни имоти, които отговарят на зададения бюджет и търсене, допълнени с тяхната реална пазарна цена. Специализираната консултация, придружена с предложения за конкретни проверени имоти в продажба, е продължение на услугата, която ОББ предоставя на https://ubbforhome.bg/. На онлайн платформата ОББ осигурява достъп до информация за важни характеристики на избрания микрорайон на имота като данни за гъстотата на населението, чистотата на въздуха и демографския му профил, включително какви училища, паркове, транспортни линии има в квартала, колко банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни стоки, аптеки и т.н.

ОББ залага високи стандарти при професионалното обслужване на своите клиенти, затова с цел да им осигури леснодостъпна и специализирана консултация с експерти, ще продължи да създава и развива ипотечни центрове в цялата страна.