Огромен интерес към компактния Opel Mokka

етикети: 

Новият SUV на Opel Mokka постоянно увеличава поръчките си. Само за няколко месеца са получени над 80,000 поръчки от цяла Европа. В момента най-продаваната версия на модела е най-високото ниво на оборудване Cosmo с 1.4-литровия Turbo ecoFLEX двигател с мощност 103 кВт/140 к.с. и задвижване на четирите колела. Клиентите на Mokka съзнателно избират субкомпактен SUV модел вместо по-голям формат. Те търсят автомобил с размери, които да са подходящи както в града, така и извън него и в същото време да са еднакво добри и за дейностите през свободното време и за всекидневна употреба. Проучванията показват, че типичните водачи на Mokka са на средна възраст и водят много активен начин на живот. Те са и силно ориентирани към технологиите, а от особено значение за тях са предаганите за Mokka ексклузивни системи на Opel за асистенция на водача, както и тези за безопасност и комфорт.

Дългата 4.28 метра Mokka предлага голямо вътрешно прастранство за петима пътици и висока позиция на седене. Opel въвежда множество технологии в SUV сегмента с Mokka, включително адаптивните AFL+ предни светлини, сертифицираните от AGR ергономични седалки и вградения в задната броня багажник за велосипеди FlexFix с неговото второ поколение, което може да превозва до три велосипеда със субкомпактния SUV атомобил. Предлагат се и множество технологични характеристики за подобряване на комфорта и безопасността. 

Пазарната премиера на автомобила в България ще е по време на европейското открито първенство по биатлон в Банско, което ще се проведе на 23-24 февруари.

Facebook comments