fbpx Passport Scotch и вкусът на стила | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Passport Scotch и вкусът на стила

Passport Scotch и вкусът на стила

Taste the style
Да, стилът наистина има вкус. И Passport Scotch е марката уиски, която сериозно се е заела със задачата да ни го докаже. Като за начало уискито си е избрало смелото послание A Style of Its Own, с което стартира нова рекламна кампания тази есен. Още лятото тя доказа успеха си на морето със серия от промоции с невероятно стилни подаръци.

Free style
На 1 ноември Passport ще събере всички любители на уникалния стил, на нетрадиционно парти, с което официално ще обяви началото на стилната си кампания. Съвсем в унисон с нещата, които вълнуват новото поколение, Passport споделя същите възгледи, а какво имаме предвид, ще видите на самото парти. Там ще се разкрие и една зелена тайна, но дотук с тийзъра.

Passport Style
Дестилерията Glen Keith (Великобритания), рожденото място на Passport, е основана през 1957 година в мелница от 18-ти век. Уискито в уникалната зелена бутилка с отличителна форма пък се появява през 1965 година, което го прави младо уиски, винаги отразяващо духа на новите поколения. Оттогава до днес Passport е символ на индивидуализма, а според 5-те герба на етикета му в него се преплитат и високото качество, свободният дух, силата, приключенията и устойчивостта.

В Passport Scotch умело са съчетани специфичният вкус и аромат на малцовото уиски. Passport Scotch съдържа в себе си по-голяма пропорция от известни едномалцови скочове отколкото други марки. Средната плътност, подчертаният стил и богатият вкус, правят Passport достоен член на портфолиото на Chivas Brothers, както и предпочитано уиски от познавачите.