Peugeot Partner Tepee навлиза в електрическия сегмент

Peugeot Partner Tepee навлиза в електрическия сегмент

 

Новият Peugeot Partner Tepee Electric обединява предимствата на компактния ван Partner Tepee, които го направиха толкова успешен от момента на лансирането му, и удоволствието от шофирането на електрически автомобил. Той предлага комфорт с просторно, модулируемо вътрешно пространство.

Новият Peugeot Partner Tepee Electric е разработен за нарастващия брой клиенти, които искат да съчетаят електрическата мобилност с многобройните всекидневни дейности. Автономният му пробег от 170 км отговаря на потребностите на повечето европейски водачи, които шофират средно по-малко от 60 км на ден. Световното му лансиране ще бъде по време на Автомобилния салон в Женева през март 2017 г., а автомобилът ще излезе на пазара през септември.
Новият Peugeot Partner Tepee Electric предлага широк набор от полезно и ефективно оборудване, за да гарантира безопасността и да улеснява шофирането и живота ви всеки ден.
Удобно и ергономично, купето предоставя 78 литра отворени и затворени пространства за съхранение на вещи.

В купето има голям, 7-инчов, цветен сензорен екран, който е наличен като стандартно оборудване за второ ниво, той позволява на водача достъп до различни функции, като включва най-доброто от автомобилната свързаност - Bluetooth®, USB порт, жак и функция MirrorScreen. От смартфон, съвместим с Mirrorlink® или Apple Carplay®, функцията MirrorScreen позволява на потребителите да дублират най-доброто от своите мобилни приложения на големия сензорен екран на автомобила

Режимът за бързо зареждане на батерията до 80% е за 30 минути. Батерията има гаранция за осем години или 100 000 км, а електрическото захранване има гаранция за пет години или 50 000 км в зависимост от това кое настъпи първо;

Електрическият мотор — с високи динамични показатели, компактен, синхронен с постоянни магнити, 49 kW (67 к.с. ) / 200 Нм — е разположен под предния капак. Двете литиево-йонни батерии, с висока енергийна плътност и капацитет 22,5 kWh, са разположени в подрамката от двете страни на задното окачване. Това разположение снижава центъра на тежестта за динамично шофиране и добра маневреност, като запазва обема на багажника.

 

Facebook коментари