fbpx Правителство, местна власт и бизнес заедно в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Правителство, местна власт и бизнес заедно в Пловдив

Българският форум на бизнес лидерите има организира конференция Българска индустрия: мисия възможна" на 11 април 2014 г. от 9,00-12,30 ч в Новотел Пловдив. Целта на това уникално за индустриалната общност в страната събитие е да  предостави на заинтересованите страни - правителство, местна власт и бизнес, възможност да дискутират и анализират въпроси, които  влияят на инвестициите, производството и устойчивото икономическо развитие.

Сред потвърдилите до момента участници в конференцията са Анна Янева, заместник-министър на икономиката, Светослав Младенов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, Иван Антонов, кмет на община Раковски, Ангел Папазов, кмет на община Първомай, Костадин Павлов, кмет на община Куклен, Емил Кабаиванов, кмет на община Карлово, Галина Стоянова, кмет на Казанлък, дипломати от посолствата на Германия и Холандия, топ мениджъри на водещи компании. Тон на дискусиите ще даде Георги Стоев, управляващ партньор на Индустри Уоч.

На конференцията ще може да научите как страната ни да привлича и задържа инвеститори, кои са приоритетните области за еврофинансиране, светло ли е бъдещето на индустриалните паркове, какви са предизвикателствата пред производствения сектор? Какво е значението на добрите бизнес практики? За да присъствоте трябва да попълнете регистрационния формуляр до 9 април на http://www.bblf.bg/registration.php?event=29

Списанието е медиен партньор на Форума.