fbpx Предстои Седмица на Емоционалната интелигентност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Предстои Седмица на Емоционалната интелигентност

Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност, София, България организира своята 5-та Седмица на Емоционалната интелигентност от 16 до 20 октомври, 2023 г. в Гранд Хотел Милениум София.

Емоционалната интелигентност (EI) се превърна в глобален феномен поради всеобхватния си ефект върху качеството на живот на всеки човек, професионални групи и общества по целия свят. Мултидисциплинарният характер на ЕИ и значението му за междуличностните отношения позволяват широкото му приложение в няколко различни области.
Петата седмица на EI ще се фокусира върху връзката между емоционалната интелигентност и адаптивността. Ето защо заглавието на 5-та международна конференция е „Адаптивна интелигентност: Ролята на емоционалната интелигентност в управлението на промяната“.

Програмата включва два дни уъркшопи, конференция, две официални вечери на тема: „Разговори за Емоционалната интелигентност“.

Дните на Емоционалната интелигентност ще завършат с първата по рода си Официална церемония и награждаване на номинирани Емоционално интелигентен Лидер и Емоционално интелигентен екип.

Може да се възползвате от специални цени на билетите до 15 септември ТУК

Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност е учредена през 2019 г. като алианс на експертно знание в областта на емоционалната интелигентност и е партньор на International Society for Emotional Intelligence, USA. Учредител и СЕО на Фондацията е д-р Антонина Кардашева, която е Национален координатор за България към ISEI.

Основната цел на Фондацията е да обединява учени с международен принос в областта на емоционалната интелигентност, експерти, треньори по essential skills, обучители, медиатори и фасилитатори, за да насърчават, създават и развиват международни и междукултурни сътрудничества. Стремежът на общността от професионалисти е да подкрепя научно- изследователската и приложна дейност в България и извън нея, като много мащабно развива приложимостта на емоционалната интелигентност във всички социални области и професионална
практика.