fbpx Продължава фотоконкурсът „Отлични туристически дестинации EDEN | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Продължава фотоконкурсът „Отлични туристически дестинации EDEN

Продължава фотоконкурсът „Отлични туристически дестинации EDEN

До 2 юли 2012 г. продължават да се приемат предложения за снимки на забележителности (природни, културни, исторически, за обичаи, бит, атракции и др.), намиращи се на територията на EDEN дестинациите в България и популяризиращи нетрадиционни и екологични форми на туризъм.
Онлайн фотоконкурсът „Отлични туристически дестинации ЕДЕН - България 2012” се организира от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и е част от изпълнението на проект „Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН от България”, съфинансиран от Европейската комисия.
EDEN дестинациите в България са 12 и са свързани с темите аква туризъм, защитени територии и културно наследство.

Фотографиите трябва да представят оригинална гледна точка към тези забележителности. Основните критерии за оценка на снимките са принадлежността им към темата, естетическото изпълнение, оригиналността и визуалното въздействие. Подборът на най-добрите творби ще се направи от 5-членно жури, в което влизат представители на екипа на проекта и на национални и браншови организации в туризма.
За най-добрите снимки са предвидени награди. Връчването им ще стане на церемония, с която ще бъде открита изложба на най-сполучливите и отличените творби. Тя ще бъде организирана в края на юли т.г. в София и ще е отворена за посещения 15 дни.
Подробности за условията на конкурса можете да видите в прикачените файлове и на сайта на МИЕТ. Онлайн формулярите с попълнените данни на участващите автори трябва да се изпращат на електронен адрес: eden@mee.government.bg.

Facebook коментари