fbpx Продължава надпреварата за "Най-зелени компании в България" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Продължава надпреварата за "Най-зелени компании в България"

На 7 юни 2019 г. ще се проведе официалната церемония за връчване на наградите в 14 основни и 12 допълнителни категории. Организаторите от b2bmedia ще отличат също и “Зелена личност”, “Зелено перо” и “Зелена медия”.
Конкурсът “Най-зелените компании в България” се превърна в емблема на отговорния и екологично съобразен бизнес, като включва отличия, които са в синхрон с развиващата се бизнес среда в България, както и призове за личности, компании, общини и неправителствени организации. Проучването е уникално за България, като отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии. Допитването е за компаниите, които имат зелени инвестиции и самоинициират действия и каузи за по-здравословна среда.

Специално жури, съставено с председател Надя Маринова, гл. редактор на B2B Media, д-р Марина Стефанова, директор „Устойчиво развитие“ към Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Катя Димитрова, председател на Българската асоциация на ПР агенциите, изявен ПР експерт и много други социално отговорни личности ще избират победителите, като се водят от стриктни критерии. 9-те основни критерии и личната оценка на журито са с еднаква тежест, което прави надпреварата още по-оспорвана.

През изминалите 9 издания от началото на конкурса са отличени компании, сред които Коника Минолта, Пощенска банка и Кока-Кола България. Надпреварата винаги е била ожесточена, а през годините в изданието са се състезавали над 560 организации.