fbpx Рекорден брой кандидати за българските PR награди | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Рекорден брой кандидати за българските PR награди

25 агенции с 65 кампании се включиха във второто издание на BAPRA Bright Awards. От днес международното жури ще оценява кампаниите, а победителите ще бъдат обявени на церемония в средата на месец април. Председател на 11-членното международно жури е Пол Холмс, най-авторитетният анализатор на PR пазара в света. Той е основател на The Holmes Report Group, редактор и издател, с повече от 20 г. опит в списването и оценяването на PR техники и предоставянето на съвети за PR агенции и клиенти.

В BAPRA Bright Awards се включиха PR агенции с кампании, организирани през календарната 2010 г. Проектите на най-престижните PR компании в България се състезават в 6 категории: Кампания за устойчиво развитие, Специално събитие, Иновативна кампания, Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел, Комуникационна кампания на годината, Агенция на годината.

BAPRA Bright Awards е първият PR конкурс у нас, в който изцяло международно жури ще оценява постиженията в сферата. Заедно с председателя Пол Холмс в журито членуват комуникационни експерти от САЩ, Великобритания, Румъния, Германия, Словакия, Дания, Финландия, Чехия, Русия, Франция и Белгия, които са влиятелни фигури в световния PR бизнес, а част от тях са членове на най-голямата международна консултантска организация ICCO.