fbpx Renault KADJAR - ново попълнение в кросоувърите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault KADJAR - ново попълнение в кросоувърите

Geneva Motor Show 2015

Renault KADJAR - ново попълнение в кросоувърите

Renault вдигна завесата над най-новия си модел KADJAR по време на Автомобилен салон Женева 2015. С него марката разширява кросоувър гамата си с модел от С сегмента, който се позиционира между Captur и Koleos.

През 2016 KADJAR ще бъде първият модел на Renault, който ще се произвежда в Китай – водещият автомобилен пазар в света, където през 2014 общите продажби надхвърлиха 22 млн. автомобила, 26% от които са кросоувъри.

Изграден върху общата Renault-Nissan CMF C/D платформа, моделът се възползва от опита на Алианса в сферата на кросоувърите. Екипиран с качествено и модерно оборудване, KADJAR гарантира модерни функции за свързаност чрез R-Link 2 и спокойствие, благодарение на най-новите системи за сигурност и подпомагане на водача. Наличен с 4x2 или 4x4 трансмисия, кросоувърът кани шофьорите да избягат от тълпата, докато компактните му размери (4,45 м дължина x 1,84 м широчина) го правят идеално маневрен за използване и в населени места. Задвижван от широка гама Energy двигатели, KADJAR комбинира удоволствието от шофирането с нисък разход на гориво.

KADJAR ще влезе в продажба в началото на лятото в Европа, както и в редица държави от Африка и Средиземноморския басейн.