fbpx Родни фирми на изложение за автоматизация в Турция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Родни фирми на изложение за автоматизация в Турция

 Български фирми ще участват в Международното специализирано изложение за автоматизация, електротехника, хидравлика и пневматика WIN II 2012, което ще се проведе от 29 март до 1 април 2012 г. в изложбения комплекс TUYAP Fair and Congress Center, Истанбул, Турция със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

WIN – World of Industry e водещо изложение в областта на индустриални технологии и промишлено оборудване в Евразия. То представлява много добра възможност за специалистите от бранша, заинтересовани в развитието на взаимно сътрудничество с водещи чуждестранни партньори и организации и в оперативна обмяна на опит на международно ниво.

Посетители и гости на WIN II 2012 ще могат да се запознаят с българските производители на нашия Национален щанд (D110 в зала № 6) в изложбения комплекс TUYAP. На обща площ от 80 кв.м. своята продукция ще представят шест фирми: Струна АД - София, Динамо Севлиево ООД - Севлиево, ЗММ Златоград АД - Златоград, Термохран – Инженеринг АД – Стара Загора, РОМТЕХ 3 ЕС ЕООД - Враца, ЕМ ПИ АЙ ООД - Габрово.