fbpx Шикозният мъник Opel ADAM със сериозни поръчки | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Шикозният мъник Opel ADAM със сериозни поръчки

Само седмица след пазарната премиера на Opel ADAM поръчките в цяла Европа за малкия градски автомобил надминаха 20,000 броя, като по-голямата част от тях са в Германия.Зам. председателят на управителния съвет на Opel Др. Томас Седран споделя: “Това е невероятен старт за нашия нов малък лайфстайл модел от Айзенах, особено имайки предвид, че в много европейски страни още не е минала пазарната му премиера. ADAM вълнува и е харесван нов посланик на нашата марка.”
Световната премиера на модела бе по време на на автомобилното изложение в Париж през октомври 2012 г. Една от най-силните страни на ADAM е неговото разнообразие – той се предлага в над 61,000 версии на екстериора и близо 82,000 за интериора. Всичко това е благодарение на огромния избор на цветове и декорации до специалните детайли като различните видове тавани.
Технологиите също са силна страна. Информационно развекателната система IntelliLink превръща ADAM в най-добре свързания в мрежата малък автомобил, интегрирайки смартфона (Apple iOS и Android) на собственика му. Скоро колата ще се предлага и с иновативния софтуер на Apple за гласово разпознаване SIRI Eyes Free.