fbpx Силно италианско присъствие на автосалона в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Силно италианско присъствие на автосалона в София

етикети

Изненадата за публиката на тазгодишното изложение, е Maserati MC12. Освен болидът, който ще бъде изложен на щанда на Ауто Италия, са произведени сомо още едва 49 в света. Спиращият дъха автомобил ще напомня на всеки посетител дългата и впечатляваща история на Maserati, които празнуваха своята 100-годишнина през 2014 г.

Двата основни модела на марката Ghibli и Quattroporte също ще са на щанда на Maserati. Дизеловата версия на Ghibli е вариантът, подбран за изложението, като автомобилът със специална стартова цена от 133 900 лв. с ДДС ще си прави компания с Quattroporte S Q4.

Fiat се завръща на автомобилното изложение в София с впечатляваща гама от автомобили. Разрастващото се семейство на Fiat на автомобилния салон София 2015 без съмнение ще бъде предвождано от представения през лятото нов Fiat – 500Х. Друг акцент в страни от семейството „500“ ще бъде присъствието на Fiat Project Aegea. Макар наименованието на новия компактен седан да е все още неясно, ясното е, че наследникът на Linea ще е насочен към развиващите се пазари и ще бъде директно позициониран срещу по-достъпните модели на Ford, Renault, Dacia и Skoda.

Присъствието на Alfa Romeo ще бъде подчертано от очарователните линии на Giulietta. До последно ще се чака дали голямата италианска звезда ще може да блесне в София - Alfa Romeo Giulia.