fbpx Силно представяне на обновената гама лекотоварни автомобили Renault PRO+ в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Силно представяне на обновената гама лекотоварни автомобили Renault PRO+ в Пловдив

Водеща снимка
Да

Силно представяне на обновената гама лекотоварни автомобили Renault PRO+ в Пловдив

Новите модели от гамата лекотоварни автомобили Renault PRO+ правят своята премиера на българския пазар в рамките на Truck Expo 2021. От днес до 12 юни на Международен панаир Пловдив посетителите на щанда на Renault ще бъдат сред първите запознали се с новите EXPRESS, KANGOO и TRAFIC. Експозицията ще бъде завършена с Renault MASTER в две ексклузивни версии – ван с 4х4 задвижване и шаси-кабина с фабрична надстройка.

Новото Renault Kangoo представя две основни иновации - Open Sesame by Renault, единствено по рода си предложение, което предоставя най-широкия страничен достъп на пазара, и Easy Inside Rack, прибиращ се и заключващ се интериорен багажник, разположен точно над пътника за лесно транспортиране на дълги предмети. Новото Kangoo ще се предлага на българския пазар от септември 2021 г., а неговите цени ще бъдат обявени през месец юли.

Новото Renault Express има динамичен и солиден екстериоре дизайн в пълно съответствие със стила на останалите модели на марката. С размери, които го отличават от всеки друг ван на пазара, новото Renault Express е лесно за товарене и може да се похвали с модерен интериор с много места за съхранение и удобни седалки, създадени за дългосрочна употреба. Новото Renault Express е отговорът на Renault за клиенти, търсещи пространство и задоволяване на основните нужди чрез най-добро съотношение между качество и цена. Новото Renault Express вече се предлага на българския пазар на цени от 22 500 лв. без ДДС.

MASTER: ОТГОВАРЯЩ НА НУЖДИТЕ НА БИЗНЕС КЛИЕНТИТЕ

Лидер в своя сегмент, Renault Master отговаря на нуждите на широк спектър от клиенти с голямото си разнообразие от каросерии, дължини и задвижвания. На щанда на Truck Expo 2021 моделът ще бъде представен в две от множеството си версии – ван с 4х4 задвижване и шаси-кабина с фабрична надстройка.

Renault Master 4x4 предлага технология за подобряване на сцеплението, проектирана да отговори на нуждите на бизнес клиентите, които работят в тежки условия. Renault Master 4x4 комбинира максимален комфорт и сигурност с оптимизирано сцепление за работа на предизвикателни терени. Моделът се предлага на българския пазар на цени от 43 075 лв. без ДДС за версия ван и 40 992 лв. без ДДС за версия шаси-кабина.

TRAFIC: ЗА ОЩЕ ПО-ПРИЯТНО ИЗЖИВЯВАНЕ НА БОРДА

Renault PRO+ стартира и обновяването на гамата на Trafic. В рамките на Truck Expo 2021 посетителите ще имат възможност да се запознаят с новите по-мощен дизайн, оптимизиран интериор, по-голям избор от двигатели и по-безопасна производителност в пътническата версия на модела. Първата стъпка от обновяването на Trafic представя ключови новости на българския пазар – луксозна версия за транспорт на VIP клиенти Spaceclass и версии с автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Тези и повече новости ще бъдат открити и в обновената лекотоварната версия на Trafic в края на 2021 г.

Новото Renault Trafic вече се предлага на българския пазар на цени от 46 617 лв. без ДДС и 66 700 лв. без ДДС за луксозната версия SpaceClass.

Renault затвърждава своите позиции при лекотоварните автомобили чрез стратегическо разширение и обновяване на гамата си. Благодарение на новото двойно предложение в сегмента на малките ванове в лицето на Express и Kangoo, голямото разнообразие каросерии, версии и задвижване на Master и стартиралото обновяване на Trafic гамата Renault PRO+ отговаря на всички професионални нужди.

Facebook коментари