fbpx Сливенският дилър на Toyota с наградата Ichiban за клиентско обслужване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Сливенският дилър на Toyota с наградата Ichiban за клиентско обслужване

Сливенският дилър на Toyota с наградата Ichiban за клиентско обслужване

45 дилъра, победители от цяла Европа, се събраха на брега на Женевското езеро за годишните награди на Toyota Ichiban. На японски език Ichiban означава „номер едно“. Наградата Toyota е запазена ексклузивно за дилърите в Европа, които се отличават с отлично обслужване на клиентите. Тазгодишното отличие от България отиде при оторизираното търговско представителство на Toyota в град Сливен „Кале Ауто" ООД, което демонстрира най-висок разултат в програмата за оценка.

Церемонията по връчването на наградите за Най-добър дилър в клиентската препоръка Ichiban за 2019 г. се проведе на Женевското езеро, като събра 45-те дилъра, които демонстрират какво е необходимо, за да бъдеш „най-добрия дилър в града“.

По време на церемонията Президентът и Главен изпълнителен директор на Toyota Motor Europe д-р Йохан ван Зил поздрави всички дилъри, събрани на събитието за изключителното им постижение. Той подчерта важността от слушането на клиента и създаването на персонализирано изживяване за всеки, който е свързан с нашата марка.

„Клиентът е в центъра на всички ключови бизнес решения. Всички присъстващи тук днес, показаха, че в цяла Европа осигуряването на пълно клиентско удовлетворение е от изключително значение в ежедневната ни работа”, каза д-р ван Зил.

Почетен гост на Наградите Ichiban за 2019 г. беше изключително близкият до Toyota южноафрикански параолимпиец Тайрън Пилей. Той си взе почивка от подготовката за Игрите в Токио през 2020 г. и от работата си за Toyota Южна Африка, за да се срещне с дилърите. Тайрън е вдъхновен от тяхната отдаденост и коментира: „Вие сте дилърите златни медалисти на Европа".

Над 2500 европейски дилъра се борят за честта да бъдат един от 45-те победителя на Ichiban всяка година, демонстрирайки уникален подход и ангажимент към философията „Клиентът на първо място".
 

Facebook коментари