fbpx София Хотел Балкан част от луксозната колекция Luxury Collection Hotel | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

София Хотел Балкан част от луксозната колекция Luxury Collection Hotel

София Хотел Балкан част от луксозната колекция Luxury Collection Hotel

Известния като хотел Шератон в София, обяви официално новото си име София Хотел Балкан – Luxury Collection Hotel. Така той става част от Starwood Hotels & Resorts Worldwide. „Подновихме договора си с Starwood Hotels в края на миналата година и през януари 2014 г. той влезе в сила, сподели Атанасиос Пантазис, генерален мениджър на София Хотел Балкан.

Хотелът е един от най-големите хотели в града, архитектурна забележителност. Разполага със 184 елегантни стаи за гости и апартаменти с високи тавани и съвременни удобства. Грандиозното фоайе и арките на високите до тавана колони създават уникална атмосфера, а гостите могат да се насладят на изключителни гастрономически преживявания в луксозен ресторант, бар и нощен клуб.

Централно разположен в непосредствена близост до президентския дворец, хотелът винаги е бил място в София, където влиятелни хора и бизнес лидери се събират, за да почувстват социалното и културното въздействие на града.

Luxury Collection представлява над 85 от най-добрите хотели и курорти в 30 страни в света, предлагащи типичните за марката консиерж услуги, изобилие от удобства и местни културни преживявания. Всеки хотел е уникален и съкровен израз на мястото, където се намира; отражение на типичния местен чар и забележителностите на дестинацията.

 

Facebook коментари