fbpx Нови идеи за вашия бизнес на франчайзинг експо | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови идеи за вашия бизнес на франчайзинг експо

Днес се откри изложението за нови бизнес идеи Franchising Expo 2012 и се състоя съпътстващата го конференция „Нови бизнес идеи”.
Вече четвърта година изложението помага на предприемачите да започнат собствен бизнес като част от утвърдена българска или интернационална верига. Franchising Expo се провежда на 9 и 10 ноември в зала 3 на НДК, София. Входът е свободен. Над 60 изложители ще представят възможности за започване на собствен бизнес, сред които: Subway, Еврофутбол, Дон Домат, Моят Магазин, Адрес, Internetreklama.bg, Мания, Рефан, Bonduelle и много други.
По време на конференцията „Нови бизнес идеи” бяха представени водещите тенденции и успешните практики за стартиране на нов бизнес в страната и в чужбина. Мотото на тазгодишната конференция е „С труд можеш да превърнеш един лев в два лева, а с идея – в колкото си поискаш”. Посетителите получиха ценни съвети за бизнес успех от Николай Богданов, развиващ програмата Моят Магазин на МЕТРО с 1400 открити обекта за година и половина; Вим Брикман, Франкорп Европа, компания която помага на бизнеса да се развива в чужди държави; Освалдо Яндоло, AZ Franchising; Венцислава Стоянова от Еврофутбол; и други.
По време на изложението посетителите могат да получат безплатна консултация за стартирането на нов бизнес от организаторите – консултантската компания Franchising.bg.