fbpx СуперХостинг.БГ ще подкрепи някои от най-популярните технологични събития в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

СуперХостинг.БГ ще подкрепи някои от най-популярните технологични събития в България

Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ ще се включи в някои от най-популярните технологични събития в страната тази есен, където всеки желаещ ще може да разпита експертите от нейния екип за различни технически и бизнес аспекти на своя проект.

Компанията ще се фокусира върху ключови събития в сектора, сред които са конференциите Digital4 в градовете Пловдив, Стара Загора и Плевен. Те по традиция събират технологичната общност в различни български градове, а от сцената им се дискутира бъдещето на електронната търговия, дигиталния маркетинг, оптимизацията за търсачки и други аспекти от онлайн предприемачеството.

Друго значимо събитие в бранша, в което ще се включи хостинг компанията, е eCommerce Annual Summit на сп. Enterprise, което отново се очаква да има силна лекционна програма, посветена на търговията във виртуалното пространство. Посетителите ще могат да се допитат до представители на СуперХостинг.БГ по въпроси, свързани с изграждането на онлайн магазин, предимствата на различни SaaS платформи за създаване на такива проекти, тяхното маркетиране, поддръжка и бизнес развитие. Компанията ще подкрепи и регулярните събития на WordPress общността, които се провеждат в София.

„Събития, насочени към дигиталния бизнес, играят важна роля за развитие на общността, открояване на добрите примери и създаване на ролеви модели, които да следва новото поколение предприемачи. Тук те могат да се докоснат до опита на експерти в индустрията, да се срещнат с успешни основатели и иноватори, да намерят платформа за обмен на идеи. Този тип дискусии разкриват и цялостната картина на технологичните и пазарни тенденции в сектора. За нас е важно да участваме в тях, защото по този начин подкрепяме едновременно както отделните онлайн предприемачи, така и цялата дигитална екосистема“ - посочва Борислав Божидаров, маркетинг мениджър на СуперХостинг.БГ.

Хостинг продължава и с подкрепата организации и събития, насочени към менторство на млади хора. Такива са програмата Mentor the Young, която развива младежи на възраст от 18 до 25 г., както и Тийноватор за подкрепа на ученици. В екипа на СуперХостинг.БГ са убедени, че подобни инициативи, срещащи утвърдени професионалисти и млади таланти могат да бъдат изключително вдъхновяващи за новото поколение и да го подкрепят да следва своите цели по-уверено.