fbpx Sony представи у нас новата си продуктова линия ноутбуци | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Sony представи у нас новата си продуктова линия ноутбуци

Sony представи у нас новата си продуктова линия ноутбуци

 

Sony представи най-лекият в света ултрабук с 13.3” сензорен екран. Създаден от издръжливи въглеродни влакна той тежи само 1.06 кг. Видеоклипове, снимки и презентации изглеждат отлично на изключителния Full HD дисплей. Благодарение на опита на Sony с BRAVIA, TRILUMINOS® дисплеят за мобилни устройства цветовете са наситени и ярки. Клавиатурата е с подсветка, която позволява да пишете дори и на тъмно. Уникалното е, че имате възможност чрез допълнителната ултратънка плоска батерия да удължите двойно работата си без зареждане до невероятните 18 часа. Друго предимство е, че само с докосване на безжичните слушалки Sony до VAIO® Pro, вече сте свъзани с любимата музика.

Уникаленият хибрид VAIO® Duo 13 с дизайн Surf Slider™ и цифрова писалка позволява само за секунда да преминете от таблет в компютър и обратно. 8-мегапикселовата ‘Exmor RS™ for PC’ задна камера дава възможност за качествени снимки. Ако все пак не иската да забравяте как се пише на ръка, удобната цифрова писалка ви дава тази възможност да пишете на екрана.
С този модел може да останете във връзка със света докато сте в движение. С вградената технология за мобилен 3G или LTE интернет достъп* е лесно да проверявате пощата си или да се включвате във видеоконференции, дори да няма Wi-Fi наблизо.

 

Facebook коментари