fbpx Сожелиз България взе приза Лизингова компания на годината | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Сожелиз България взе приза Лизингова компания на годината

 

Лизинговата компания на Societe Generale Експресбанк - Сожелиз България бе удостоена с приза „Лизингова компания на годината 2014”.
По време на официална церемония в столичния хотел Шератон снощи бяха обявени победителите в 17-тото издание на най-авторитетния автомобилен конкурс в България - „Кола на годината 2014 г.“.

Наградата бе взета от Михаил Комитски – управител на Сожелиз България, който получава приза за втори път, след като членовете на журито бяха отличили Сожелиз България за „Лизингова компания на годината” за 2012. След връчването той сподели:
„Наградата „Лизингова Компания на годината 2014” е за всички клиенти и партньори, които се довериха на професионализма, иновативното мислене и нестандартен подход на екипа на Сожелиз България. Нашата цел е да продължим да подкрепяме инвестициите в нови технологии и да създаваме финансови продукти, които не са търсени от пазара, а допринасят за неговото създаване”.

 

1. Михаил Комитски, управител на Сожелиз Българи получава наградата „Лизингова компания на Годината 2014” от Ина Георгиева, главен редактор на сп. „Твоят Бизнес“ и член на журито.

2. Екипът на Сожелиз България отдясно наляво: Владимир Ангелов – Ръководител отдел лизинг на автомобили, Михаил Комитски – управител, Борислав Петков – търгорски директор и Борислав Матакиев – финансов директор.