fbpx Спиди Нет стартира първата франчайзинг програма в ИТ сектора у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Спиди Нет стартира първата франчайзинг програма в ИТ сектора у нас

Спиди Нет стартира първата франчайзинг програма в ИТ сектора у нас

етикети

Спиди Нет стартира първата франчайзинг програма в българския интернет и телекомуникационен сектор. Тя е насочена към развитието на партньорски взаимоотношения с интернет доставчици извън София, кактои с всеки предприемач, който не е от този бранш, но има желание и необходимите средства да стартира такъв бизнес в определен регион от страната. Компанията предлага различни варианти за сътрудничество, в зависимост от това дали партньорите имат изградена мрежа, или не, както и дали искат да работят под марката Спиди Нет.

Таксата, която заплащат франчайз партньорите към Спиди Нет е 25% от от бъдещите си приходи (с включен ДДС). Ако се изпълняват всички точки по договора за франчайзинг Спиди Нет гарантира 30% ръст на бизнеса на своя партньор. Както и при други франчайзингови системи, бизнесът си остава собственост на регионалните предприемачи, няма преминаване на собственост, нито централизирано управление на дейността. Франчайз партньорите си управляват бизнеса сами, като едновременно с това получават всички бенефити на една голяма и добре разработена система.