fbpx Телетек откри нов завод за сигнална и противопожарна техника | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Телетек откри нов завод за сигнална и противопожарна техника

Телетек Електроникс ЕАД откри нов завод в София, който произвежда пълна гама сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Инвестицията е в размер на 25 млн. лв. в иновативни технологии и съвременно оборудване, според най-високите международни стандарти, като дейности в производството се управляват и извършват от роботизирана система - собствена разработка на компанията. 

Новата фабрика се намира на ул. Илиянско шосе в район Надежда в София и е разположена на площ от 11 000 кв.м. Производствената част е в размер на 4 500 кв.м. с 5 напълно оборудвани производствени линии, а складовите помещения са върху 2 000 кв.м. 

Заводът бе открит в присъствието на президента Румен Радев.

“Този завод е резултат от години на иновации, инженерни постижения и непрекъсната ангажираност от страна на нашите служители”, коментира Мариела Маджарова, управител на Телетек Електроникс. “Фабриката представлява модерна, напреднала и високотехнологична среда, която ще ни позволи да отговорим на все по-растящите изисквания на пазара на алармени и пожароизвестителни системи”, допълни тя.  

Телетек Електроникс работи в сферата на сигурността и е основана през 1991 г. с изцяло български капитал.