fbpx The Terrace – първия лайфстайл телевизор, пригоден за външни условия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

The Terrace – първия лайфстайл телевизор, пригоден за външни условия

Водеща снимка
Да

The Terrace – първия лайфстайл телевизор, пригоден за външни условия

Всички любители на качественото изживяване пред телевизора у дома могат да обогатят своите тераси, балкони, веранди и дворни пространства с телевизора The Terrace.

Във времена, в които прекарваме по-голяма част от времето си у дома, можем да кажем, че границата между вътрешното и външно пространство се разми, тъй като потребителите търсят по-плавен преход между двете. В следствие на този феномен, Samsung отбеляза значителен скок към технологиите за забавление на открито. Като последно допълнение на лайфстайл гамата на Samsung, телевизорът The Terrace се отличава с технология, дизайн и функции, подходящи за различни метеорологични условия на открито.

С него потребителите могат да се насладят както на забележително качество на картината, впечатляващи звукови характеристики и интелигентните функции, така и на дългоочаквания летен сезон, прекарвайки повече време навън. Концепцията на The Terrace се завършва изцяло със саундбара Terrace Soundbar, който действа в пълна синергия с телевизора и оптимизира звука, съобразно страничните шумове за максимално изживяване. Двете устройства притежават IP55 сертификат, който свидетелства за устойчивост на дъжд, влага, прах и насекоми.

Това, което отличава The Terrace от всички останали модели на Samsung, е яркостта на екрана от 2000 нита. Тази характеристика го прави най-яркият телевизионен екран в световен мащаб. А технологията QLED допълва качеството на картината, показвайки над 10 милиарда цветови нюанса и 100% обем на цветовете. Специфична особеност на дисплея е възможността за ограничаване на отблясъците на слънчева светлина до 60% и функционалността му да анализира телевизионното съдържание и обкръжението, за да оптимизира качеството на картината и през деня, и през нощта.

The Terrace се предлага с озвучителна система от 20W 2Ch за пълноценно изживяване пред екрана. А онези, които търсят звук като на кино, имат възможност да се надградят с ексклузивния Terrace Soundbar, който с 210W 3.0Ch предоставя най-добрата визия на звуковото изживяване.

Освен всичко останало телевизорът издържа на всякакви метеорологични условия като дъжд, прах и др., но това не рефлектира върху дизайна и дебелината на екрана му. Тялото се инсталира лесно на стената, а саундбарът се прикрепя без допълнителни усилия или ресурси. С вградения приемник HDBase-T е нужно само да се включи захранващия кабел за функционалност на телевизора. 

facebook коментари