fbpx Турнир по австралийски футбол в София на 4-ти март | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Турнир по австралийски футбол в София на 4-ти март

Първият международен турнир по австралийски футбол по всички правила на оригиналната игра ще се проведе на 4-ти март 2023 г. в София, организиран AFL България, в сътрудничество с Българо-австралийска бизнес камара.

Отбори от 4 държави ще се борят за Купата с мартеница. Еднодневният турнир има подобен формат на AFL Europe’s EURO Cup и Шампионската лига на AFL Europe и предлага отлично изживяване преди сезона за някои от най-добрите клубове на континента.

Участващите отбори включват настоящия вицешампион на AFL Лондон Wandsworth Demons, най-добрия израелски отбор Tel Aviv Cheetahs и подгласниците от 2022 г. от Дания Odense Lions.

Домакинът ще бъде представен от новосформирания български отбор Bombers.

Покажете своята подкрепа и се присъединете към нас на „граничните линии“. Насладете се на игрите по австралийския начин - вземете своите столове за пикник и одеяла и гледайте действието от хълма или се настанете удобно в колата си и следете игрите през предното стъкло.

Първият отскок на турнира е в 11:30 сутринта. Големият финал започва в 17:30 часа.

Победителят ще бъде награден с купа с нотка на Български традиции, а вместо панделки ще бъдат вързани мартеница на чашата, изработени от фондация "Светът на Мария".

Входът е свободен, а теренът е стадиона на софийския квартал Требич. Гостите се приканват да си вземат  столове за пикник и одеяла, за да могат комфортно да следят игрите.