fbpx В Пампарово започна международно туристическо изложение | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

В Пампарово започна международно туристическо изложение

Служебният заместник-министър на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев откри в Пампорово 11-ото издание на Международното туристически изложение "Планините на България - гостоприемство в четири сезона". Организатор на борсата е Регионалната туристическа асоциация "Родопи" съвместно с Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ).

Изложението се е утвърдило през годините като специализиран форум за еко- и селски, приключенски и ски туризъм и е една успешна платформа, на която си дават среща всички заинтересовани от развитието на този вид услуги, подчерта на церемонията зам.-министър Ботев. В рамките на събитието предстоят редица срещи и обсъждания за предстоящия зимен сезон, както и представяне на резултатите от отминалото лято.

В изложението се включиха общини, туристически сдружения и асоциации. МИЕ се представя с рекламен щанд и две презентации от дискусионната програма - за резултатите от сезон лято 2014 - изводи и препоръки, с участието на директора на дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма“ Анелия Генова и за акцентите в държавната туристическа политика, представени от директора на дирекция „Туристическа политика“ Мария Иванова.

Борсата продължава до 18 октомври и ще бъде закрита с церемония за награждаване на участниците с най-голям принос за развитието на туризма в България.