fbpx Новото мото на марката Chevrolet | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото мото на марката Chevrolet

Chevrolet официално стартира нова маркетингова кампания с ново фирмено мото в Европа. Тази стъпка съвпада със стогодишния юбилей на компанията и подкрепя пазарната премиера на седем нови модела през 2011 година. В България кампанията вече започна с кампаниите за лансиране на новия Captiva и новия Aveo, и ще обхване множество информационни канали – телевизия, печатни издания, аутдор, отлайн-медии, маркетингови мероприятия на дилърите и маркетинг на отношениета с клиентите.

"Марковата ДНК на Chevrolet олицетворява духа на оптимизма и откритите възможности, вдъхновението от експресивния дизайн и отличното съчетание между качества и цена на продуктите, с което марката Chevrolet винаги се е славела," отбеляза Уейн Бранън, президент на Chevrolet Europe.

"Ако попитате 100 европейци какво знаят за марката Chevrolet, изследването ще покаже, че 85 от тях считат "Chevy' за марка с американски корени и ценности. Нито един масов производител на този пазар не може да се похвали с това," допълва Бранън.

Кампанията под мотото 'make it happen' е разработена от G2 / Herezie - водещата креативна агенция на Chevrolet's и ще включва пълната гама автомобили, предлагани от Chevrolet – мини, малки и компактни, SUV-модели, емблематичните спортни Camaro и Corvette, както и електромобила с възможност за удължаване на пробега Volt.

Кампанията използва характерни американски елементи, които позволяват на зрителите да влязат в контакт с този дух на оптимизъм и нови възможности – типични места, свързвани със САЩ като тихоокеанското крайбрежие, градските контури на Лос Анджелис, пустинните местности в щата Аризона, типични образи от киното и фотографията, както и американска музика," сподели Ерик Верпиер, директор маркетинг на Chevrolet за Европа.

Агенцията G2 / Herezie бе определена да се грижи за комуникациите на Chevrolet от месец октомври 2010 година и отговаря за рекламата на марката, продуктовата литература, below-the-line и point of sale-комуникацията.